|
Post by bezacis on Dec 24, 2014 12:58:02 GMT
Prasības:
foruma nedrīkst Būt VAIRĀK par 1 brīdina punktu (iespējami izņēmumi) Nav Vismaz 30 posti foruma ?-Bus Labi Jāprot latviešu valoda (Jāprot lietot komati) Ok butu vēlama rekomendācija nav Kada moderatora / Adminstratora
Jautājumi: - Starp VAI kādreiz esi bijis moderators: -Ja bet cita spele. Starp VAI kādreiz esi banots Foruma:? ne nekad - Vaju esi iepazinies ar snaiperis-roleplay foruma noteikumiem:ja esmu iepazinies - Kāpēc tieši tevi izvēlēties Sim statusam:?Jo varetu ievest vairak kartibu palidzet adminiem. - Ka uzzinaji nominālvērtība sniper-roleplay.boards.net ?:Admins dr.lv man uzrakstija.
Anketa:
Raimonds - Vārds,Ratiniks Uzvārds (OOC) (Uzvārdu Var arī neatklāt): - Vecums (Vēlams 16.gadi, iespējami izņēmumi): 14 gadi buss 15 - Nosauc Trīs iemeslus, Kāpēc Vēlies kļūt pag moderatoru:Citiem palidzet iesakt speli.Adminiem palidzet.Un pats ari gribu pat modu. - Tavi Plāņu KA uzlabot sniper-roleplay.boards.net forumu (NAV obligāti): Vajag kajera lai dod sakuma 500 jo tas nav pa daudz ne pa maz.- Va tu esi Gatavs palīdzēt ikvienam, Kurš jautās palīdzību?Jaa : - Mazliet pastāsti Par sevi:Patik sports patik zimet nodarbojos tagad ar workout kareiz ar parkuru. - Cik Stundas Diena spēsi uzturēties foruma?Nezinu cik man admins pateiks cik stundas spelet. : - KA TU Domā palīdzēt JAU esošajiem moderatoriem? :Ja varteu palidzet jatadu ir tagad.
|
|
Admin
Īpašnieks
|
Post by Admin on Dec 24, 2014 13:45:06 GMT
Neitrāls butu Bikin pacenties butu Rec bet padomāšu!
|
|
|
Post by D.E.V.I.L on Dec 24, 2014 13:50:31 GMT
Atteikts! divi pieteikumi vienā dienā un vel esi pa svaigu plus nezini kas būs jādara!
TC
|
|