Admin
Īpašnieks
|
Post by Admin on Dec 23, 2014 10:46:16 GMT
Sniper-Roleplay A dminstratora Paraugs Kurā organizacija tu piesakies: Cik gadus dzīvo štatā?: Kā tevi sauc?: Kadeļ tieši šo organizaciju: Kāds ir jūsu finansialais stāvoklis: Jūsu vecums: Pases kopija: Pastāsti par savu biogrāfiju (Līdz 200 vardiem):
Out of character.
Vārds, Uzvārds (Uzvārds nav obligats): Vecums(galvenais nav skaitlis, atceriesto!): Vai ir pieeja runat skype/Teamspeak: Cik dienas pavadi iekš servera: Vai ir bijusi pieredze ar šada veida amatā: Iemesls lai pieņemtu jūs: NoRPo šeit kādu situaciju(Piem: Izņem pasi, parlade ieroci..Piemerotu savai organizacijai):
Ja tu tiec atteikts, tad drīksti pieteikties atkal pēc nedeļas, ja pieteiksies atrāk, tavs pieteikums tiks noraidīts automatiski.
Pieteikums paraugs var tikt mainits kuru katru brīdi, papildinats ar jautajumiem utt.
|
|
|
Post by Raimonds_Ratiniks on Dec 24, 2014 11:15:59 GMT
Piesakos par adminu.Man 14 gadu driz 15.Speleju neilgu laiku skatijos video un sapratu.Skype varu runat niks drakons25@inbox.lv Es gribu so organizaciju jo es nevienu reizi neesmu bijis admins bet visu gandriz tiku bet tomer netiku tapec tagad seit gribas meiginat tikt:)Pieredze naw bijusi godigi.Reiz bija Ratniku ģimene matej piedzima berns Raimonds! Raimonds gaja bernu darza 7 gadus labi macijas pabeidza skolu universitati un aizbrauca uz los Santos pilsetu pec 2 gadiem atnaca vestijums ka mafija vinu vecakus ir nogalinajusus un Raimonds to mafiju mekleja gadiem ilgi bet vini tiki cauri sveika.Bet kadu dienu Raimonds satika mafijas bosu un nosava kad to uzzinaja mafijas vini steidzas pie bosa kad atbrauca Raimonds bija tur un nosava visus tris.Kad mafi bija visi atvakti atbrauca policija savaca Raimondu iemeta kolonija.Bet cilveki to meiginaja atbalstit kad Raimonds nosava mafus un vinu atbalstija bija pret valsti un visi gribeja lai mani atbrivo jo es atriebos un tas bija pareizi kautvai esmu berns un kad mnai atlaida viss nokartojas dzivoju pie brala.Paldies par uzmaniju piedodied kad nebija 200vaardu.
|
|